Spinazie anders
Dit heb je nodig
zout en peper
1 dl yoghurt
2.5 dl room
0.5 theelepel suiker
zout en peper
100 g belegen kaas gemalen
40 g Parmezaanse kaas geraspt
olie
750 g verse spinazie
1 theelepel gemberpoeder (naar smaak)
1 theelepel chilipoeder (naar smaak)
1 theelepel gemalen koriander (naar smaak)
Bereiden
Klop de yoghurt op met de room en voeg de suiker toe.
Breng op smaak met zout en peper en strooi tot slot de mint over de saus.
Kook de gewassen spinazie en laat deze daarna goed uitlekken.
Maal de spinazie in de keukenmachine of hak fijn.
Giet de massa in een koekenpan of wok en voeg naar smaak gemberpoeder, chilipoeder, koriander, zout en peper toe.
Schep het geheel goed om.
Voeg de belegen en Parmezaanse kaas toe en meng dit alles goed door elkaar.
Serveer met vers gebakken brood(jes) en de yoghurtsaus; doe wat spinazie op het brood en schep er wat saus over.